Return to Headlines

Parent Teacher Conferences begin Friday, November 16th

Mount Si High School Bell & Conference Schedules Parent Teacher Conferences -

2018-2019

CONFERENCES HELD AT THE MAIN CAMPUS FOR ALL GRADES!

 

 

Friday, November 16 - Conference Day #1

Bell Schedule

Period 0

6:30  –  7:25 AM

55 Minutes

Period 1

7:40  –  8:22 AM

42 Minutes

Period 2

8:28 –  9:15 AM

47 Minutes w/Flag Salute

Period 3

9:20  – 10:02 AM

42 Minutes

Period 4

10:07 – 10:49

42 Minutes

 

Session #1   Parent Teacher Conferences     11:45 AM – 2:45 PM         (O-U)

 

Monday, November 19 - Conference Day #2

Period 5

7:40  –  8:22 AM

42 Minutes

Check &

Connect

8:28 –  9:15 AM

47 Minutes w/Flag Salute

Period 6

9:20  – 10:02 AM

42 Minutes

Period 7

10:07 – 10:49

42 Minutes

 

Session #2   Parent Teacher Conferences   11:45 AM – 2:45 PM  (V-Z)

Session#3   Parent Teacher Conferences   4:30 PM – 7:30 PM  (A-G)

 

Tuesday, November 20 - Conference Day #3

  

Period 0

6:30  –  7:25 AM

55 Minutes

Period 1

7:40  –  8:22 AM

42 Minutes

Period 2

8:28 –  9:15 AM

47 Minutes w/Flag Salute

Period 3

9:20  – 10:02 AM

42 Minutes

Period 4

10:07 – 10:49

42 Minutes

 

 

Session #4   Parent Teacher Conferences     11:45 AM – 2:45 PM         (H-N)

 

Wednesday, November 21 - NO CONFERENCES

Period 5

7:40  – 8:40AM

60 Minutes

Period 6

8:45  – 9:45AM

60 Minutes  w/Flag Salute

Period 7

9:50 – 10:49

59 Minutes